31a edició de La Setmana del Llibre en Català.

SLC13-Logo-colorHArriba la 31a edició deLa Setmana del Llibre en Català que aquest any tornarà a convertir l’esplanada de l’Avinguda de la Catedral de Barcelona en la Ciutat de la Lectura. Gino Rubert ha cedit una de les seves obres per fer el punt de llibre de  col·leccionista de l’edició d’enguany de La Setmana.

Entre el 6 i el 15 de setembre La Setmana del Llibre en Català acollirà un total de 67 expositors entre editorials i llibreries, que ens convidaran a descobrir novetats, fons editorials i publicacions periòdiques en català. Dels expositors, 54 són editorials, 12 llibreries i també hi ha una distribuïdora.

La Setmana és una eina per tal què les editorials que editen en català i les llibreries apropin al lector les seves publicacions, tot donant visibilitat als llibres i les revistes, oferint recomanacions de lectura i organitzant diferents activitats dinamitzadores de la lectura i del llibre en català, com ara itineraris literaris i àpats amb els autors. En aquest sentit La Setmana compta amb la col·laboració de les  biblioteques públiques, de diverses entitats culturals i de les pròpies editorials.

La Setmana 120915©VZ 17En total enguany hi hauran unes 250 activitats de diferents tipus: lectures, itineraris, presentacions, matinals familiars, commemoracions… L’any passat La Setmana va rebre la visita de 120.000 persones, van tenir presència 12 llibreries i 39 editorials i es van vendre 13.000 llibres.

La Setmana edita, cada any, una sèrie de quatre punts de llibre col·leccionables que es poden comprar durant els dies de celebració de la fira. En aquesta 31 edició els punts de llibre s’han fet a partir d’una obra cedida per l’artista Gino Rubert, conegut en el món literari per il·lustrar l’edició espanyola de les novel·les de la Trilogia Millenium d’Stieg Larsson.

Aplicació obra Gino Rubert per La Setmana

31a edició de La Setmana del Llibre en Català
Dates:
del 6 i el 15 de setembre
Lloc: esplanada de l’Avinguda de la Catedral de Barcelona
Més informació: http://www.lasetmana.cat/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.