Festival Altaveu 2013, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat.

cartell-def-altaveu2013ambdammmodificatAhir va donar el «so» de sortida la 25a edició del Festival Altaveu, el Festival de la Música i la Cançó de Sant Boi de Llobregat que inclou concerts de grups com Wednesday Lips, Standstill, Ramon Mirabet, Scott Mathews, La Sombra del Átomo, Mucho, Dorian, Nando Caballero i l’Orquesta del Llanero Solitari, La Troba Kung-Fu, Núria Graham, Damien Jurado, Llorer, Egon Soda i Pony Bravo.

El primer acte de l’edició d’enguay va ser l’entrega dels Premis Altaveu 2013, gala presentada pel periodista Xavier Graset i que reconeixen als artistes, entitats, trajectòries i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant el darrer any. Els guardontas aquest any van ser: Joan Colomo, John Talabot, Txarango i Los Sirgadors per la seva activitat musical; Marina Rossell i Peret en reconeixement a la seva extensa carrera musical i la Sala Sidecar en celebració dels seus 30 anys d’activitat i de foment de la música.

Captura10

El Festival Altaveu es celebra del 5 al 7 de setembre a Sant Boi de Llobregat. Durant tres dies, l’Altaveu, dirigit per l’Albert Puig, aproparà a la ciutat de Sant Boi actuacions musicals de primera línia en els tres espais on tindrà lloc el Festival: la PLAÇA DE L’AJUNTAMENT, ELS JARDINS DE L’ATENEU SANTBOIÀ i CAL NINYO.

Us presentem aquí la programació del festival:

Captura

Ubicació dels concerts:
1. PLAÇA DE L’AJUNTAMENT. Pl. de l’Ajuntament
2. ESCENARI JARDINS ATENEU. Av. Marià Girona, 2 (al costat de Pl. Ajuntament)
(espai a l’aire lliure amb servei de bar -begudes i entrepans- des de les 21.30 h.)
3. ESCENARI CAL NINYO. c/ Joan Bardina, 44 (amb servei de bar)

Venda d’entrades:
Hi ha concerts de pagament i gratuïts.

ON LINE
Al web del Festival www.festivalaltaveu.cat
Al web del Club TR3SC per als socis del Club

ON SITE
A OMAP (Oficina Mpal. Atenció Públic, a Pl. Ajuntament, 1. Sant Boi)
I venda a taquilles dels espais una hora i mitja abans dels concerts

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.