Presentació audiovisuals: Arxipèlag de les Còmores, Brunei i Palawan, de Jordi Llorens Estapé.

Palawan_1El divendres dia 7 de juny el fotògraf Jordi Llorens Estapé presentarà al Centre Cultural de Vilanova del Vallès els nous audiovisuals dels seus dos últims viatges:

Les illes Comores, al nord de Madagascar; El sultanat de Brunei a l’illa de Borneo i l’illa de Palawan a les Filipines. Tres diferents destinacions on gaudir dels colors maragda de les seves cristal·lines aigües que permeten somiar que encara existeixen paradisos perduts pel món poc explotats habitats per una gent acollidora que obren d’una manera senzilla les portes del seu territori encara verge.

Una possibilitat de viatjar pel món a través de l’audiovisual i de la màgia de les fotografies!!

Aquí tens una breu sinopsis del que podràs veure:

ARXIPÈLAG DE LES COMORES: “Les illes de la Lluna”

Viatjar a les Comores no sempre resulta fàcil. Però pot suposar una lliçó de paciència, humilitat i tenacitat. Tot es mou mora mora (a poc a poc) i les instal·lacions turístiques són molt bàsiques, però per a mi ja és prou atractiu perquè és el que busco en els viatges: llocs remots, fora dels circuits turístics. Una ruta ambiciosa en un arxipèlag on el temps sembla haver-se aturat i on els seus encantadors habitants d’arrel àrab-suahili ens obren les portes d’aquest territori encara verge. Capritxosament escampades per l’oceà índic, les misterioses i boniques Illes Comores m’han ofert tot tipus d’encisos per desconnectar del món durant un temps.

BRUNEI: El racó oblidat de Borneo

Brunei, un dels països més petits del mon i alhora més rics, s’amaga discretament en una de les illes més grans del planeta, Borneo. Un lloc poc freqüentat pel turisme i del que poc es coneix, si exceptuem les excentricitats del sultà que el governa i la seva llegendària fortuna.

PALAWAN: l’última frontera de les Filipines

Palawan té molts tresors ocults: El Nido sedueix pels seus nombrosos escenaris naturals verges, dels quals destaquen les solitàries platges tropicals. I Coron,  amb les formacions de pedra calcària, oculten misterioses llacunes i platges perdudes. En aquest espai colossal, milers d’illes duen a fantasies i desitjos, envoltades de cels de foc. Palawan pot fer recuperar la nostàlgia per la intensitat dels moments viscuts, pels blaus maragda de les aigües i sobretot pels somriures en els ulls profunds de la gent acollidora.

Audiovisuals: Arxipèlag de les Còmores, Brunei i Palawan
Autor: Jordi Llorens Estapé
Lloc: Centre Cultural de Vilanova del Vallès
Dia: 7 de juny de 2013
Hora: 20:30 hores

Més informació: http://www.jordillorens.com/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.