Torna la campanya de descomptes especials per anar al teatre durant les festes de la Mercè 2011.


Com cada any Adetca i els Teatres públics de Barcelona activen una campanya de promoció que possibilita que per les festes de la Mercè els espectadors puguin gaudir de descomptes especials als teatres de la capital catalana. Les entrades amb descomptes es podran adquirir al TIQUET RAMBLES, a les taquilles del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), que estaran obertes del dissabte 17 al dissabte 24 de setembre, de les 10 a les 20 h, ininterrompudament.  Els descomptes són per a les funcions del 19 al 25 de setembre.

Qui compri les entrades mitjançant el Servicaixa o el Telentrada també es podrà beneficiar dels descomptes.

www.adetca.cat
www.servicaixa.com
www.telentrada.com

Els teatres que participen de la iniciativa són l’ALEXANDRA TEATRE, ALMERIA teatre, l’ANTIC TEATRE, TEATRE APOLO, AQUAREL·LA, ARTERIA PARAL•LEL, BARCELONA TEATRE MUSICAL, BECKETT, BORRÀS, LA SECA-ESPAI BROSSA, Club CAPITOL, CÍRCOL MALDÀ, COLISEUM, CONDAL, Teatre GAUDÍ DE BARCELONA, GOYA, GUASCH teatre, Cafè-Teatre LLANTIOL, El MOLINO, Sala MUNTANER, POLIORAMA, Teatre del RAVAL, Jove teatre REGINA, ROMEA, SAT!, TANTARANTANA, TEATRENEU, TÍVOLI, VERSUS, VICTÒRIA i La VILLARROEL.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .