III edició del cicle ESTRENA’T

Estrena't_01

Un any més el Centre Cívic Casa Groga s’ha proposat convertir els divendres de tardor en una festa, i ho farà amb la programació de la 3era edició del cicle ESTRENA’T, la mostra de teatre, dansa i música amb què l’espai intenta donar una oportunitat als grups culturals emergents de Barcelona, oferint als guanyadors de cada disciplina (el primer premi serà atorgat pel jurat, mentre que els responsables de votar el segon premi seran els espectadors assistents) una via d’accés a les sales professionals de les arts escèniques.

ESTRENA’T iniciarà les seves activitats el proper divendres 17 d’octubre amb les seves propostes musicals, una programació que tindrà continuïtat el 24 d’octubre i en què un total de sis formacions mostraran les seves habilitats en gèneres com el rock alternatiu, l’indie pop, el pop folk, pop rock i fins i tot la música tradicional afro-llatina.

Pel que fa al mes de novembre, els dos primers divendres (7 i 14) el protagonista serà el teatre, amb sis joves companyies participants, mentre que les dues darreres jornades (21 i 28 de novembre) estaran reservades a la dansa, amb un total de quinze noves propostes d’aquesta disciplina.

Estrena't_02Ubicat al barri de Sant Genís (del Districte Horta-Guinardó), el Centre Cívic Casa Groga és un equipament municipal que pretén donar suport a les creacions artístiques i apropar-les a la població en general, a més de ser un punt de trobada pels veïns del barri i les seves entitats, a qui ofereix els espais i recursos del centre. Entre les diverses activitats programades pels seus responsables cal destacar el seu variat ventall de cursos i tallers de caràcter no reglat indicades per a totes les edats.

Centre Cívic Casa Groga
Av.Jordà, 27 08035 Barcelona
Telèfon: 93 418 65 31
cccasagroga@qsl.cat

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.