Estrena cinematogràfica: Passi el que passi, de Robert Bellsolà

Sovint estrenar una pel•lícula als cinemes és una odissea més complicada que simplement tenir una idea i filmar-la. Per aquest motiu, quan algú té una bona història i lluita contra les adversitats per portar-la a les pantalles, és de justícia fer-se’n ressò. Aquest és el cas de Passi el que passi, un film indie català rodat pel debutant Robert Bellsolà sense subvencions, com s’encarrega de recordar la promoció de la pel•lícula, i que arriba a alguns cinemes catalans el proper divendres 22 de juliol.

L’Àlex és un escriptor que viu a la Girona rural amb la seva dona i la seva filla. Un cap de setmana es proposa un repte: fer l’amor amb la seva parella fins a quatre vegades. A priori, aquesta tasca és perfectament assumible, però el seu entorn no ho posarà gens fàcil, amb la filla, els veïns i els amics fent tot el possible per impedir-ho.

Rodada en uns paisatges que recorden els paratges de la Toscana, aquesta comèdia pren el repte del protagonista com una excusa per reflexionar sobre les relacions de parella i d’amistat en persones al voltant dels quaranta anys, però també per parlar de la feina dels guionistes, ja que, en paral•lel al desenvolupament del film, l’Àlex va escrivint un guió cinematogràfic, contrastant així la ficció inventada amb la realitat del personatge.

Robert Bellsolà, director de la pel·lícula

Entre la comèdia comercial i el film d’autor, amb la il•lusió d’un equip novell sense experiència en llargmetratges, Passi el que passi va ser rodada en només dotze dies i amb menys de 40.000 € de pressupost, i arriba a les sales catalanes gràcies a l’excepcional suport rebut a les xarxes socials, on ha aconseguit més de 6.000 seguidors a la seva pàgina a facebook (www.facebook.com/passielquepassi), un suport que, unit a les ganes del seu director, l’inquiet Robert Bellsolà, que ha invertit molts esforços per donar a conèixer la seva feina, ha permès que el film s’hagi pogut veure en festivals tant prestigiosos com el Moscou International Film Festival, i es podrà veure també al festival de Detroit i al de Nova York.

De moment, les sales que han confirmat l’estrena són: Ocine Girona, Ocine Tarragona, Espai Funàtic de Lleida, Cinemes Arinco de Palamós, Multicines Sucre de Vic, Cinemes Illa Carlemany d’Andorra, Arenas de Barcelona Multicines, Cinemes Girona de Barcelona, Glòries Multicines de Barcelona, Cinemes Can Castellet Sant Boi de Llobregat, Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú, Cinema City de Sta. Coloma de Gramanet.

Passi el que passi s’estrenarà als nostres cinemes el 22 de juliol de 2011.

Títol: Passi el que passi
Any: 2011
Director: Robert Bellsolà
Guió: Robert Bellsolà
Intèrprets: Marcel Tomàs, Carlotta Bosch, Sara Gálvez, Antonio de Matteo, Mireia Vallés, David Romero, Mavel de la Rosa, Jordi Romanos, Ramón Curós, Sonia Moreta
Més informació: www.aiguavivafilms.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .