Sapiens_els pilars de la civilitzacio

Novetat: Sàpiens 2. Els pilars de la civilització de Yuval Noah Harari

Sapiens_els pilars de la civilitzacio_portada

Avui a Culturalia us volem presentar Sàpiens 2. Els pilars de la civilització de Yuval Noah Harari. És tracta de la segona part de Sapiens. els naixement de la humanitat que tan bona acollida ha tingut amb 18,5 milions de copies venudes en seixanta idiomes.

La adaptació que Harari ens fa de la història es enginyosa i radical, aquesta segona part pretén entretenir als lector i contribuir a explicar les formes en que la biologia i la història ens han definit com a societat.

Aquest nou volum es centra en la Revolució Agrícola, coneguda també com a Revolució Neolítica, quan els caçadors recol·lectors nòmades es transformen en agricultors i pastors sedentaris.

Aquest canvi cap a una societat més estable ara fa uns 10.000 anys, es plasma en les il·lustracions amb un gran poder divulgatiu. I és aquest canvi el que centrarà les bases dels pilars de la civilització, l’organització de la producció i la distribució de bens, la jerarquització de les classes socials i l’opressió dels treballadors.

Yuval Noah Harari és doctor en Història per la Universitat d’Oxford i professor al Departament d’Història de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món. La seva recerca se centra en les qüestions generals, com ara la relació entre la història i la biologia, si hi ha justícia en la història o si el progrés comporta felicitat. Els seus cursos i conferències en línia han atret centenars de milers de visites. El 2012 va ser guardonat amb el Premi Polonsky de creativitat i originalitat en les disciplines humanístiques.

Sàpiens 2. Els pilars de la civilització de Yuval Noah Harari promet ser una gran eina de divulgació de la història de la nostra civilització, utilitzant un llenguatge planer sense oblidar el rigor científic i històric, tot amanit amb les grans il·lustracions de David Vandermeulen i Daniel Casanave, que amb un gran talent i enginy capten a la perfecció els divertits i controvertits personatges a qui Harari ha volgut donar protagonisme.

Títol: Sàpiens 2. Els pilars de la civilització
Autor: Yuval Noah Harari
Editorial: Edicions 62
Temàtica: Còmic i manga Història
Col·lecció: Llibres a l’Abast
Traductor: Imma Estany Morros
Nombre de pàgines: 256
Formats i preu: Tapa dura sense s/cob (cartoné) 21.90 €
EBook (Adobe PDF) 8.99 €
EBook (Epub 3 Fixe) 8.99 €

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.