portada_barcelona_enric-calpena_destacado

Publicació: Barcelona, una biografia, Enric Calpena, Edicions 62

portada_barcelona_enric-calpenaBé, avui us presentem Barcelona, una biografia, de Enric Calpena, una crónica de la ciutat comtal a través de 2000 anys d’història per descubrir els episodis i els personatges que han donat forma en el passat a la Barcelona de l’actualitat. L’obra de referència sobre Barcelona, una història èpica, entretinguda, rigorosa i divulgativa.

La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l’any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit innovador (la Nova York europea) i per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d’història i del dia a dia dels seus successius habitants.

Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època.

Barcelona. Una biografia dóna compte d’aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d’una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.

Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona. Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d’una ciutat emblemàtica.

Títol:  Barcelona. Una Biografia
Autor: Enric Calpena
Editorial: Edicions 62
Data de publicació: 25 de novembre de 2015
Pàgines: 832
Format: 15 x 23 cm.
Presentació: Tapa dura amb sobrecoberta
Col·lecció: Llibres a l’Abast

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.