Itineraris Literaris: Tots els noms de Barcelona a la Setmana del Llibre en Català.

Culturalia es fa ressò d’un dels itineraris que organitza la Setmana del Llibre en Català (del 7 al 16 de setembre de 2012) relacionat amb una de les novetats literàries que ja us vam presentar el mes passat, Tots els noms de Barcelona, de David Izquierdo, publicat a l’editorial Stoker Books.

La Setmana del Llibre en Català ofereix com a novetat d’aquest any 9 rutes literàries diferents que transcorren pel centre de la ciutat de Barcelona. Tots els itineraris estan vinculats a un llibre. En alguns l’escriptor mostrarà de primera mà als lectors espais on es desenvolupa alguna de les seves obres i en d’altres descobrirem curiositats, espais i llegendes del centre de la ciutat fent servir com a punt de connexió diverses publicacions. En tots els casos gaudirem d’una petita excursió d’una hora i mitja de durada que començarà i acabarà a l’avinguda de la Catedral de Barcelona.

Itinerari: Tots els noms de Barcelona
A càrrec de David Izquierdo
Diumenge 9 de setembre a les 18.30h

En aquesta ruta ens endinsarem a la Barcino romana i medieval i recorrerem els espais de la novel·la oferint al lector la possibilitat de veure què és realitat, ficció i llegenda al rerefons de la història.

Tots els noms de Barcelona” és una novel·la basada en una llegenda centenària que diu que pel subsòl de Barcelona hi passa un riu. L’obra parteix del fet que al 2010 un equip d’arqueòlegs i historiadors troben indicis de l’existència d’aquest riu. El que descobreixen però, acaba sent transcendental per al passat, present i futur dels habitants de Barcelona.

Reserves:

Preu: 5 euros per persona i itinerari – Places limitades a 25 persones per itinerari.
A partir del 20 d’agost cal enviar un correu electrònic a reserves@lasetmana.cat indicant:

  • Títol i data de l’itinerari
  • Nombre de places que reserveu
  • Nom i cognoms
  • Telèfon de contacte

Un cop rebeu la confirmació de la Secretaria de La Setmana, disposareu d’un termini de 5 dies per fer el pagament anticipat al nº de compte que us facilitaran.
Si feu la vostra reserva abans del 30 d’agost rebreu l’obsequi d’un ventall personalitzat de La Setmana.
Per a més informació podeu trucar al Tel. 932956017 de dilluns a divendres, de 10 a 18h

Informació dels altres itineraris de La Setmana:
http://www.lasetmana.cat/index.php/component/content/article?id=38

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.