Llibre: The Beekeeper’s Bible: Bees, Honey, Recipes Other Home Uses, de Richard A. Jones i Sharon Sweeney-Lynch

Per raons que encara no he sabut comprendre, fa uns anys va arribar fins a casa una vella arna. La idea era decapar-la i reutilitzar-la per emmagatzemar andròmines. Però els dies d’hivern passaven i la caixa es va quedar uns mesos fora el magatzem esperant la primavera, quan el sol i el clima et conviden a ser més actiu.

Aquell 10 de maig de 2011, vaig decidir anar a rescatar l’arna, quan un soroll em va cridar l’atenció. El rusc estava colonitzat per un nou eixam. I així va néixer la meva afició per l’apicultura natural. Ja que no tenia previst tenir abelles, ni treure’n mel i molt menys sabia res d’aquest món.

I per aprendre’n he hagut de llegir molt i encara hi ha coses que no domino ni entenc. I crec que manuals com els que us presentem avui a Culturalia, The Beekeeper’s Bible, pot ser molt útil per aquells que es troben de cop enmig d’aquest caos tan dolç.

La Bíblia de l’apicultor, editat per Stewart, Tabori & Chang, és tant una guia definitiva sobre els aspectes bàsics pràctics de l’apicultura com un bonic almanac per llegir d’inici a fi.

Part de llibre d’història, part de manual i part de llibre de cuina, aquest volum il·lustrat cobreix totes les parts de la cura de les abelles, des de com gestionar els ruscs amb seguretat fins a collir la pròpia mel i idees sobre com utilitzar la mel i la cera d’abella. S’inclouen instruccions detallades per fer espelmes, poliment de mobles, productes de bellesa i prop de 100 receptes amb mel. Completament il·lustrat amb fotografies pràctiques i gravats únics, qualsevol entusiasta o jardiner pot submergir-se amb confiança a l’apicultura amb aquest llibre a la mà (o somiar despert sobre collir la seva pròpia mel mentre es relaxa a la comoditat d’una butaca).

_______________________________________________________________________________

Book: The Beekeeper’s Bible: Bees, Honey, Recipes Other Home Uses, Richard A. Jones and Sharon Sweeney-Lynch

For reasons I still don’t understand,few years ago an old beehive arrived at the house. The idea was to strip it and reuse it to store old things. But the winter days passed and the box stayed outside the warehouse for a few months waiting for spring, when the sun and the weather invite you to be more active. That May 10, 2011, I decided to go rescue the moth, when a noise caught my attention.

The hive was colonized by a new swarm. And so my love for natural beekeeping was born. Since I didn’t plan to keep bees, or get honey from them and much less knew anything about this world. And to learn it I had to read a lot and there are still things I don’t master or understand. And I think that manuals like the ones we present to you today at Culturalia,

The Beekeeper’s Bible can be very helpful for those who suddenly find themselves in the middle of this sweet chaos. The Beekeeper’s Bible, printed by Stewart, Tabori & Chang, can be very helpful for those who suddenly find themselves in the middle of this sweet chaos.

The Beekeeper’s Bible is as much an ultimate guide to the practical essentials of beekeeping as it is a beautiful almanac to be read from cover to cover. Part history book, part handbook, and part cookbook, this illustrated tome covers every facet of the ancient hobby of beekeeping, from how to manage hives safely to harvesting one’s own honey, and ideas for how to use honey and beeswax.

Detailed instructions for making candles, furniture polish, beauty products, and nearly 100 honey-themed recipes are included. Fully illustrated with how-to photography and unique etchings, any backyard enthusiast or gardener can confidently dive into beekeeping with this book in hand (or daydream about harvesting their own honey while relaxing in the comfort of an armchair).


Titol: The Beekeeper’s Bible
Autor: Richard A. Jones i Sharon Sweeney-Lynch
Editorial: Stewart, Tabori & Chang
Any de edició: 2011
Temàtica: Apicultura
Pàgines: 416; il·lustracions: 418
Enquadernació: Tapa dura
Preu: 30.60€

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.