Concurs: Sorteig de 2 exemplars de la novel·la Tots del noms de Barcelona, de David Izquierdo Salas.

L’editorial Stoker Books i Bloc Culturalia us proposem una nova promoció amb la que podreu aconseguir un exemplar de la novel·la Tots els noms de Barcelona, escrita per David Izquierdo Salas, una aventura d’intriga històrica que recorre els diferents períodes de la història de Barcelona i algunes de les seves llegendes.

«Hi ha una llegenda centenària que diu que pel subsòl de Barcelona hi passa un riu. Explica que les seves aigües corren sota els fonaments de la Bàrcino romana, desembocant mar endins.

A finals del 2010 un equip d’historiadors i arqueòlegs del Museu d’Història troben indicis de l’existència d’aquest riu secret i se submergeixen en les catacumbes de la ciutat antiga per trobar-lo.

El que descobreixen, però, resulta ser transcendental pel passat, el present i el futur dels habitants de la metròpoli mediterrània».

Tots els noms de Barcelona és un viatge pel misteri, la llegenda i la història de la ciutat. Cada nom és una època, i cada època batega plena dels noms dels seus protagonistes. Barkeno, Bàrcino, Madinat Barshiluna, Barchinona i, finalment, la Barcelona dels nostres dies.

Una llegenda que esdevindrà la font de la immortalitat i que farà descobrir al lector la vida quotidiana, les olors i fins i tot el tacte de cada pedra, cada racó i cada habitant d’una ciutat eterna».

Títol: Tots els noms de Barcelona
Autor: David Izquierdo Salas
Editorial: Stoker Books
Pàgines: 640
Any d’edició: 2012
Idioma: català
Format: tapa dura
ISBN: 978-84-939941-0-5
Preu: 25,85 €

Per obtindre informació del llocs de venda del llibre i més dades sobre la novel·la, dirigeix-te a:

http://www.totselsnomsdebarcelona.com/
http://www.facebook.com/totselsnomsdebarcelona
http://totselsnomsdebarcelona.blogspot.com.es/

CONCURS: Sorteig de 2 exemplars de la novel·la Tots els noms de Barcelona, de David Izquierdo Salas.

PROMOCIÓ FINALITZADA

Culturalia disposa de 2 exemplars de Tots dels noms de Barcelona per sortejar entre els seus lectors. Per participar en aquesta promoció heu de:

Respondre correctament a la següent pregunta i clickar al «M’agrada/Me gusta» de la pàgina de facebook del llibre: http://www.facebook.com/totselsnomsdebarcelona?ref=ts&fref=ts

Pregunta: «A la novel·la Tots els noms de Barcelona els protagonistes descobreixen un misteri amagat al cim del Tibidabo. Aquest 2012 es celebren els 111 anys de l’arribada del funicular al cim de la muntanya. Quin dia d’octubre es celebra aquesta efemèride?»

Recorda:

  • Fes un «M’agrada/Me gusta» a la pàgina de facebook del llibre.
  • Envia la resposta a la pregunta a concurso_culturalia@hotmail.es abans del 31 d’octubre (inclòs) i entraràs en el sorteig d’un dels 2 exemplars de la novel·la de David Izquierdo Salas. A l’assumpte has d’indicar concurs Tots els noms de Barcelona, i en el correu has de respondre a la pregunta, a més d’incloure les teves dades personals –nom complet, adreça postal i telèfon mòbil–.

Si has estat un dels afortunats rebràs el teu exemplar de forma gratuïta.

El concurs és vàlid per al territori català.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.